07 marec, 2013

Hvala za rože

Dan žena. Kdo si je izmislil to bedarijo, reče prijazen sodelavec. Drugi se mu pridruži s trditvijo, da ne ve, zakaj si večina žensk sploh domišlja, da je upravičena do  praznovanja tega praznika, saj nobena še ni žena poročena. Eh, fantje. Namesto, da bi praznik izkoristili, imajo že zjutraj pokvarjen dan.


Vsaka ženska je drugačna, zagotovo pa lahko rečem, da je vsaka vesela majhne pozornosti. Torej fantje. Kljub vašim antikapitalističnim govorom ob Valentinovem in podobnih potrošniških praznikih, storite korak v drugo smer. Presenetite svoje punce z rožami.


Da ne bo pomote, ne predlagam vam, da delate na stvaritvi osebnega harma. Govorim o simpatijah, sodelavkah, sošolkah, prijateljicah, ki bodo totalno presenečene, če bodo z vaših rok prejele cvet.


Ne se bat. Stroški ne bodo visoki. Če zaidete v Hoferja, Lidla ali podobne štacune, lahko za dobra dva evra kupite šopek tulipanov ali narcis. Z malo spretnosti jih zvežete s trakom, kot vidite zgoraj ali pač podarite samo en cvet. Kdo bo najbolj priljubljen na vasi? Viiii.


Če imate simpatične bejbe, ki živijo na drugem koncu države, je danes pravi dan, da jim spakirate mini čokoladico in vizitko ter do 17h oddate na pošto. 

Pa še nasvet, kakšnih komentarjev se je fino vzdržati. ;)




Ni komentarjev:

Objavite komentar