Včeraj sem si pripravila sladico, katere recepturo preprosto moram deliti. Je lahka in osvežujoča in kot nalašč za vroče poletne dni.
Najprej vzamemo stekleno posodo za sladoled/puding,... Velikost je odvisna od vašega apetita. ;)
Najprej vzamemo stekleno posodo za sladoled/puding,... Velikost je odvisna od vašega apetita. ;)
Vanjo narežemo pol banane...
...na sredino položimo veliiiko kepico sladoleda Piran, okus Panakota-karamela...
Tako. Sladica je pripravljena. Dober tek.
No, naj za konec priznam, da sem recept predelala po ideji, ki sem jo dobila v Stan-u. To je okrepčevalnica na robu gozda ob poti do Zbiljskega jezera, kamor zaradi vse tiste promenadne mondenosti ne zahajam rada. V Stanu je domačno, simpatično, imajo super sladice, ambient ob gozdu, pa še repelent proti komarjem dobite pri osebju. :)
Ni komentarjev:
Objavite komentar