17 oktober, 2014

Comfort Food


Nepredstavljivo se mi zdi shujšati, ko sem pod stresom. Takrat je vendar edini izmed trenutkov, ko si brez slabe vesti privoščim svinjarijo, ki so ji Američani premeteno nadeli izraz "comfort food",


Ravno včeraj sem si skuhala eno izmed lastnih iznajdb - peresnike s paradižnikom in gorgonzolo.


Potrebuješ:

- Peresnike
-Sol
- Paradižnikovo mezgo
- Baziliko
- Gorgonzolo

Skuhaš peresnike in jih odcediš. Medtem zavreš mezgo, dodaš sol in baziliko. Čiiisto na koncu ekspresno vmešaš koščke gorgonzole in takoj za tem, odcejene peresnike.       

Jed je gotova.


P.S.: Pri tej vrsti hrane ne skopari z omako in sirom. Obed zaključi s sladoledom. Priporočam okus Strada - Mango. 


Ni komentarjev:

Objavite komentar