02 oktober, 2014

Samofotek


A veš tisto, ko greš z nekom na pijačo, pa te sploh ne pogleda. Na telefonu ves čas čekira tuje FB statuse, za Instagram pofotka hudo penico na kapučinu, na koncu pa s tabo naredi selfie na katerem izpadeš budalasto, saj še nimaš izpita iz tečaja poziranja. Poleg napiše #coffe #with #bestie #everything. 

Bljak!


Fenomen sodobnih nekomunikacij predstavlja nova serija Selfie, ki sem jo prevedla Samofotek, saj mi sebek deluje še malo bolj butasto (vrh vsega zveni kot nekaj onaniranju podobnega).


Eliza Dooley je ena izmed kritičnih samofotkarjev. Prišla je do točke, ko ji je bolj važno, kako izpade na netu, kot v resnici. Takrat ugotovi, da je dokaj osamljena.


Za pomoč pri reševanju iz krize prosi sodelavca Henrya, ki je mojster preobrazb. Če zdravilo z več stranskimi, kot zdravilnimi učinki na novo zreklamira in uspešno proda, ni hudič, da ne bo prodal tudi nje.


Serija je tipična romantična komedija, zapakirana v serijo. Ima vse. Fanta, punco, stilsko preobrazbo, počasne posnetke v vetru in strmenje med dežnimi kapljicami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar