05 april, 2013

Tekaški trening


Včeraj sem se prvič udeležila tekaškega treninga. Pred 8. tekom, jih brezplačno organizira DM. Vsak četrtek ob 17.30, na različnih lokacijah.


Sprva se mi je zdelo, da je zadeva bolj za pussije. Za babe. Pa v resnici ni bilo slabo. Razdelile smo se na dve skupini, glede na kondicijo. Sama sem šla v prvo, kolegica v drugo. Povedala je, da je bil ritem treninga zelo primeren za začetnice. V moji skupini smo začele s tekom, se ogrele, tekle intervalno in na koncu 3km skupaj. Sledile so raztezne vaje. Težavnostna stopnja je bila za začetek sezone pravšnja, najbolj mi je bilo všeč, da nas je trener učil pravilne tehnike teka. Priprave se bodo do 1. junija ustrezno stopnjevale. Super.


Če bi se tudi ve rade naučile pravilne tehnike teka, je to prava stvar. Pa še brezplačna. Priprave bodo do 1. junija vsak četrtek ob 17.30 v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Novi Gorici in Novem mestu. Ne glede na vreme, ne glede na praznik (2.5.). Pa ne glede na to ali se boste na DM tek res prijavile.

5 komentarjev:

  1. Anonimni8.4.13

    Glede na to, da Dm tek-e izvaja agencija Si.sport,katere lastnik g. Farčnik Borut,ki
    je polnomočno obsojen zaradi podkupovanja
    v aferi Čista lopata, bi moralo biti poleg brezplačnega treninga tudi udeležbe na teku
    za ženske brezplačna! Saj je že pokasiral
    v Čisti lopati svoje velike denarce in
    lahko vrne Sloveniji v obliki brezplačne udeležbe na teku za Slovenke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Teh zadev ravno ne poznam, se pa ženske verjetno ne bi pritoževale, če bi bila tudi štartnina brezplačna. :)

      Izbriši
    2. Anonimni24.4.13

      Mogoče pa bo polnomočno obsojeni g. Borut Farčnik namesto v zaporu opravljal družbeno koristno delo KAR na DM -teku za mastno provizijo, ki jo plačajo Slovenke- udeleženke teka iz svojega žepa? Mogoče bi morali Slovenci & Slovenke priti 1. julija v Tivoli na 6. vseslovensko vstajo in povedati g. Borutu Farčniku GOTOV SI ? Da za lopove, goljufe in revarante v slovenski družbi ni prostora ?

      Izbriši
  2. No, no, no, ni pa treba ravno na vsako stvar potegniti ven takšnih razprav. Res je, da je DM tek na koncu koncev marketinška stvar, ampak vsako leto veliko število žensk pripravi do tega, da malo trenirajo čez leto in to je to kar je pomembno....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimni24.4.13

      Zakaj pa ne potegniti ven takih razprav? A vi radi plačujete davke države namesto goljufov in prevarantov kot je Farčnik Borut ? Smešno je, da podjetja DM nič ne moti, da Dm tek izvaja polnomočno obosojen lastnik Borut Farčnik s svojo agencijo ? kot sem slišal, je tudi ta projekt ukradel; mogoče je tudi pri tem projektu podkupoval, da ga je dobil ?

      Izbriši