14 avgust, 2014

Škoda d'narja


Po naravi sem zapravljivec. A to še ne pomeni, da mi lahko prodajo vsako bedastočo. Vsaj drugič ne. Osel gre pač samo enkrat na led. V času dopusta sem naletela na tri izdelke, ki so me res razočarali, zato sem se odločila začeti novo rubriko "Škoda d'narja", kjer bom travmirala o ponesrečenih nakupih.


Najprej sem se nasmolila, ko sem kupila zobno pasto Vademecum Repair. Ker je bila z DM-ovimi kupončki pol cenejša, sem eno še prijazno podarila sestri. Pa ni dobra. Ko si prvič umijem zobe (zlasti zjutraj) imam občutek, da se jih sploh še nisem lotila. Zato porabim dva, tri nanose ter muchos tiempos. No-go.


Drug ponesrečen nakup je bil Garnier Ambre Solair Wet Skin. Je sprejček, ki ga lahko nanašaš tudi na mokro kožo. Sliši se dobro, a v resnici ni. Zaščita je sicer odlična, problem pa nastane, ker zadeva ni mazljiva. Se pravi moraš našpricati vsak del telesa, kar traja, pa še porabi se v nekaj dneh. Druga slabost je, da vsebuje precej alkohola. Ko ga pošpricaš na opečeno ali pravkar podepilirano kožo zapečeeeee.


Tretja stvar je maskara Cartrice, ki sem jo dobila skupaj z neko revijo. Zadeva se grozno nanaša. Počasi se suši, tako da ob nepazljivosti postaneš rakun. Ko se strdi, postane straaašno trda. Kot maskare iz 90-tih, ki sem jih podedovala po sestrični. Vrhunec artikla je njena vodoodpornost, ki poskrbi, da jo odstranjuješ še naslednje tri dni. Gadno in antireklama za revijo.

2 komentarja:

  1. Mogoce si kdaj sposodm rubriko, mam velikrat ta preblisk. ;)

    OdgovoriIzbriši