31 december, 2012

Lady in Red

Kaj obleči na Silvestrovo? Sama se navadno odenem v objem varne črne oblekice. Večina modnih revij priporoča še megalomanske količine bleščic, a se mi z njimi ne da ubadati. Jih po pohištvu opažam še cel januar. Primeren material zame, je spodnja oblekica z lanske Versacejeve kolekcije za H&M.  


A letos se črni odpovem. Zavoljo rdeče. Ker sem škorpijon, je to edina druga varianta. 

Všeč mi je obleka Reem Acra, ki jo je nosila Kristen S. Diskreten, a vseeno seksi dekolte in čipkast hrbet, ki je pika na i.


Totalno seksi je totalno razkrivajoča Versacejeva obleka, ki jo je nosila January J. Totalno malo žensk ima postavo, ki bi se ji obleka podala. Škoda.


Za dekle z oblinami, je nadvse primerna obleka znamke Elie Saab, ki jo je nosila Kate W. Oprijet kroj, izrez in predvsem barva so zagotovilo za izstop iz sence.


Scarlett J. točno ve, da sta Valentino in rdeča tkanina zmagovalna kombinacija. No, ne bom pa si zatiskala oči pred, v oči bodečim dejstvom, ki Scarlettino opravo še dodatno okrasi. ;)


Če ste ženska, ki ve kaj in koga hoče, si boste nadele opravo znamke CK, kakršno nosi Rihanna. Pa še težav z izbiro perila ne bo. ;)


Pogosto razmišljam, zakaj bi se človek urejal za mini zabave, praznovanje v dvoje ali prijateljsko pijanico. Trenutno pa razmišljam, zakaj se ne bi? Lepa obleka, svetleč nakit, rdeča šminka in visooookopetni čeveljčki itak polepšajo življenje. 

Kaj pa je najhuje kar nas lahko doleti? 
Prevelik naval moških in zavistni pogledi žensk.
I can live with that. ;)



Ni komentarjev:

Objavite komentar