26 februar, 2013

Žurerke

 Če so me oskarjevske obleke rahlo razočarale, me bejbe na cedilu niso pustile na afterparty-ju. Pokazale so se v barvah in v svojem stilu. Ne razumem, zakaj si na sami prireditvi vse želijo kopirati star holivudski glamour?

Lily Colins v slastni obleki Zuhair Murad.


S še bolj slastno pričesko. In diamanti.


Amanda Seyfried je odrasla. V krvavo rdeči Givenchyjevi obleki. 


Elizabeth Banks v noro dobri McQueenovi toaleti. 


Miley Cyrus v preprosti, a dobro premišljeni Azzaro obleki. Pohvale stilistki R. Zoe. 


Hillary Swank v rdeči Valentinovi obleki, ki sumljivo spominja na Rihannino.



Diane Kruger v obleki Giambattista Valli. Hm. Diane navadno ne zgreši, ampak pričujoča obleka se mi zdi dokaj neposrečena. Dopuščam možnost, da je ponesrečena zgolj na fotografiji.


Ginnifer Goodwin je dobesedno blestela v modri obleki Monique Lhuillier. Ne vem točno, kaj se je zgodilo z make-upom. Morda pa nove modne smernice zapovedujejo trend škiljenja?


Zoe Saldana je oblekla kar babičino spalno srajico. (V resnici nosi Givenchy.)


Natalie Portman v Diorju. Polajkam jo. Obleka na tej fotki morda ne pride do izraza. Dodatno jo polepšajo ušesni smaragdi in njen hani-baletnik, s katerim sta bila eden izmed luštnejših parčkov.


Selma Hayek in Penelope Cruz.  
Vanessa Hudgens in Selena Gomez. Vanessa NO, Selena YES. Sploh, ker ni pripeljala Bieberjevega pamža.


Zooey Deschanel v čudoviti Valentinovi obleki, ki ji jo je uspelo uničiti z umetnim pažem. Vintić-Bintić. V 21. stoletju smo.


Za piko na i, sestri Kardashian. Kourtney je luštna v obleki Briana Rennieja, Kim pa buhti v beli obleki Donne Karan. Zavoljo oblikovalke upam, da je tudi slaba reklama, res dobra reklama.



Ni komentarjev:

Objavite komentar