31 avgust, 2012

Pardon My French

Garance Doré je znana in vplivna modna blogerka, ilustratorka in fotografinja, ki je pred kratkim dobila tudi svojo kolumno v reviji Vogue. Njen partner je Scott Schuman, bolj znan kot The Sartorialist. Njegov blog redno spremljam. Všeč so mi njegove fotke uličnega stila, saj se ne posveča zgolj visoki modi, temveč najde zanimive detajle tudi na predpasniku ostarele Siciljanke.


Garancin blog navadno zgolj preletim. Pa ne vem zakaj. Ima luštne objave, ampak nekako se mi je vedno zdela rahlo zatežena. Do sedaj. Pred kratkim sem si pogledala dele njene spletne serije o modi, ki jo lahko spremljate na Youtubeu. Bejba je res kul. Ne oblači se po zadnji modi, niti ne zgolj v dizajnerske kose. Ima tak, kul individualen stil, ki se ga ne da kopirati in je verjetno povezan z njeno karizmo. Je zelo simpatična in sproščena ter prav nič zatežena.

   

V seriji nas popelje v zakulisje modnega dogajanja, vidimo tudi zakulisje tednov mode. Spoznamo ključne osebe, ki diktirajo modne trende in zvezde, ki revije obiskujejo. Ko Garance predstavijo kakšni zvezdi, se obnaša kot najstnica, ki sreča svojega boybandloverja. Polajkam jo. Polajkam tudi njen zadnji modni "I die." :)



Ni komentarjev:

Objavite komentar