15 januar, 2013

Dance Moms



Vsak ima navado, ki se jo rahlo sramuje. Vedno se potihem smejim, ko mi kdo razlaga, da je ravno šaltal po TV kanalih in v oddaji Na zdravje videl... Šaltal, ja. Me prav zanima. 

No, tudi sama imam kakšno tako sramovalko. Gledam Toddlers&Tiaras. Pa Honey Boo-Booo. Po novem tudi Dance Moms.


Serija ima en tak neumen koncept. Abby Lee Miller je priznana plesna inštruktorica, ki v svojo zasebno šolo sprejme le plesno smetano. Je neizprosna, zato njeni varovanci osvajajo prva mesta vseh večjih plesnih tekmovanj, pridejo na najboljše fakultete in so uspešni na Broadwayu in v Hollywoodu. Jasno se vsi starši grebejo, da svoje zakladke vpišejo k njej.


Tamale so luštne in predvsem talentirane. Pa vztrajne. Tudi, ko so že vse zelene od viroze, nemoteno nadaljujejo s treningom. 

No, serija ima smešen koncept, ker plesalke pravzaprav niso zvezde dogodka. To so njihove mame. Na vsakem treningu jih spremljajo z zastekljene lože in kot sokoli pazijo, da njihove hčere niso zapostavljene. 


Polajkam trenerko Abby, ki v red ne spravi samo smrkljic, temveč tudi njihove jablane. Je stalna tarča napadov, saj ji starši za vzgojo njihovih otrok plačujejo velike denarce. Abby mtke lepo zagrabi, jih odpelje stran od mularije in jim pove svoje. Če še težijo, lahko samo poberejo šila in kopita. V prvem delu se vplete celo policija.


Gledanje serije odsvetujem osebam s slabim srcem, saj so mtke takooo najedljive, da dvignejo pritisk. :)




Tamale so dobre, da se jim ne odpelje.




1 komentar:

  1. Haha, ti si zakon! Kje najdes cas za vse te nadaljevanke? :)

    OdgovoriIzbriši