16 januar, 2013

The Carrie Diaries



Končno so začeli predvajati tako dolgo napovedano serijo o najstniški Carrie Bradshaw. Resda je po prvem delu težko soditi celo serijo, a kljub temu.


Serija se začne kot Disneyev film. Na trenutke sem pričakovala, da bo priletela ptička golobička in pristala na Carriejini glavi. No, stanje se je kmalu izboljšalo. 


Serija govori o mladenki, ki poskuša preživeti srednjo šolo, ob tem pa spoznava blišč velikega mesta, ki je zanjo tako nov. Razpeta je med dvema svetovoma, med katerima bolj ali manj uspešno krmili. Se vam zdi znano? Serija je res neznansko podobna tisti z naslovom Jane by Design.


Glavna junakinja mi je všeč. Ima Carrijine karakterne poteze. Je prijazna in pozorna. Še bolj mi je všeč, da nisem dobila občutka, da se jo trudi posnemati. Všeč mi je tudi njen snubec. Tak pocukran upornik je.


Serija je morda res bolj primerna za mlajšo (beri najstniško) populacijo, ampak ne vem, kdaj me je še to ustavilo.




2 komentarja:

  1. Wiii, komaj cakam! Bom pogledala, ko se nabere par delov. Si brala knjige?

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimni16.1.13

    hm, meni se je pa zdelo kar preveč osladno, na trenutke sem skoraj omedlela zaradi pomanjkanja inzulina ;) no, je pa tudi meni zelo simpatičen tale upornik. =) bomo videli, kako bo z nadaljevanji.

    OdgovoriIzbriši