18 januar, 2013

Men, Men, Men

Prejela sem kar nekaj očitkov glede moje diskriminatornosti. Zaničujem malo manj kot polovico svetovne populacije, s čimer sem hujša kot Hitler. Danes bom temu kriminalu naredila konec. Miss Murphy ima po novem rubriko za moške. Ženske ste lepo povabljene h komentiranju.

Začeli bomo z londonskim tednom mode, na katerem je JW Anderson predstavil novo kolekcijo moških oblačil za jesen in zimo. 

Ljubitelji klasike, boste z elegantno in nevsiljivo sivino očarali še tako zahtevnega modnega poznavalca.


Nedolžna belina? Jasno.


Za vse, ki radi pokažete ramenski obroč


Še perilo, ki bo diskretno čakalo pod obleko.


Dragi moji bralci. Upam, da veste, da se samo malo šalim. Kljub naprednim modnim smernicam, ste nam še vedno najbolj všeč v hlačah. V kakšnih, pa v naslednjem postu.

Na srce pa vam vseeno polagam tri ključne dejavnike, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili.

1.  Deodorant
Ko se vam ženske približamo, že glede na vonj, o vas ustvarimo vtis. Osebna higiena je zelo pomembna. Saj verjetno ne želite, da vas dekle vpraša, če ste pravkar tlačili zelje?


2. Perilo
Ste že pomislili na posteljne radosti? Nope, nismo še tam. Ostro žensko oko perilo opazi tudi, ko ste oblečeni. Ni hujšega, kot sklonjen moški, ki se mu z roba hlač guba perilo, ki je bilo še pred tednom dni belo. Predlagam črne, oprijete CK boksarice. Sveže. ;)


3. Nasmeh. Sliši se klišejsko, ampak je pomemben. Če so zobje gorčične barve in hrapavega izgleda, imate malo možnosti za tisti poslovilni kuš. Pa še zdravo si je zaflikati tiste tri luknjice. Pa ceneje kot implantanti.


Zgornji zapis ne želi povedati, da so vsi moški nehigienični pujsi. Dejstvo je, da vas imamo ženske najraje naravne. K vaši privlačnosti pa bo bolj kot prameni "na kapico" in populjene obrvi prispevala osebna urejenost.

3 komentarji:

  1. Sheldon20.1.13

    Kva a zdej si morm pa se CK gate kupt?? a Skiny ni dost dobr? ;) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :):) Če so Skiny frišne, so tudi dobre. Ampak k CK kavbojkam, pašejo CK gatke. ;)

      Izbriši
    2. No potem pa moram v šoping :) Ampak bom počakal še na kakšen nasvet o hlačah in majicah da ne bom dvakrat hodil v palmanovo in podobne centre :)

      Izbriši