13 avgust, 2013

Bling Ring


Pod zvezdami sem si  ogledala predpremiero filma Bling Ring, režiserke Sofie Coppole. Film, posnet po resnični zgodbi govori o gruči mulcev, ki ugotovi, da v hiše zvezdnikov lahko vlomi vsak, ki ima 5 minut časa. 

Njihovi zločini so potekali tako: Na TMZ-ju ali drugih trač portalih so iskali zvezdnike, ki so bili odsotni in v tem času obiskali njihova domovanja. Tam so bejbe in narcisoidni tipček našli mali raj. Omare, ki so se šibile pod težo dizajnerskih oblačil, čevljev in modnih dodatkov, draguljev, zavojčkov z bankovci in orožja. Izkoristili so tudi žur sobe, polne dragih alkoholnih pijač in droge, tudi orožju se niso odpovedali.


Na ta način so obiskali domove Orlanda Blooma in Mirande Kerr, Lindsay Lohan, Briana Austina Greena in Megan Fox, Rachel Bilson in Paris Hilton. Pri njej so, brez da bi opazila, kradli in se zabavali kar 8x.


V filmu, eno izmed tatic igra Emma Watson, ki se mi je zdela posrečena, kljub temu, da mi gre sicer rahlo na živce.


Na film so se oškodovani zvezdniki odzvali različno. Orlando je zavrnil vlogo okradenca, Rachel Bilson je pošizila, ker film zločine prikazuje na preveč simpatičen način, Paris pa je vse skupaj izkoristila za samopromocijo. Emmo je v želji, da bi vlogo odigrala čim bolj pristno, celo povabila na svoj dom.

Tu si lahko ogledate, kaj je pri obisku klape najbolj zmotilo Rach. (02:13)


Še trailer:


P.S.: Film pod zvezdami je ena tak kul način preživaljanja poletnih večerov. Še imate čas, da ujamete katero izmed uspešnic. Aja, pa ne nadenite si petk, če se boste v hrib podale peš. Preizkušeno na lastnih gležnjih. ;)

Ostanejo vam še tile filmi.

torek, 13. avgust: premiera: Moje življenje z Liberacejem
sreda, 14. avgust: Django brez okovov
četrtek, 15. avgust: Ljubezen
petek, 16. avgust: Veliki Gatsby
sobota, 17. avgust: Vikendova predpremiera: Dvojina

Ni komentarjev:

Objavite komentar