05 november, 2013

Sconto


Med prazniki sem šla v Trst na dozo sonca in skodelico italijanskega espressa. Ne vem kaj je s temi Italijani. Imamo enako kavo, enake avtomate, a ležerno pitje kave med poslušanjem hitroinglasnomahajočih lokalcev, opazovanjem punc, ki se s petkami prevažajo na vespah in zaznavanjem arom iz sosednje picerije, je vedno prijetno doživetje.


Kljub temu, da v mesto pogosto zaidem, nikoli nisem na veliko nakupovala. Sedaj sem prvič obiskala skladišče v centru mesta in se podučila.


Zadeva vizualno ni kaj prijetna, sem bila pa toliko bolj presenečena nad artikli. Na stotine trendovskih puloverjev, oblek in hlač po nizkih cenah, je čakalo na množico kupcev. Če vas zanima, kakšni so ti kosi naj vam namignem, da so to ista oblačila, kot jih lahko po 3x dražji ceni kupite v množici butikov, ki so se v zadnjem letu odprli v nakupovalnih centrih. Puloverji v Trstu stanejo 7-8€, obleke od 7-15€ itd.


Sama sem se zagledala v asimetrično sivo Jack Daniels majico z dolgimi rokavi, ki pa jo bom kupila naslednjič, saj je bila zaradi slovenskega praznika, v trgovini gužva nenormalna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar