07 januar, 2014

Cosy


Mene pozimi zebe. Pika. Basta. Amen. Ko gledamo zimske fotke zvezdnic, zlahka opazimo, da same teh težav nimajo. Po ledenem asfaltu se sprehajajo z odprtimi sandali in odprtinami v puloverjih. 
Kao.
Jasno, da se izza fotografskih objektivov oblačijo temperaturam primerno. Kljub temu ostanejo hude bejbe. Ker se sama vedno zavijem v kokon volnenih oblačil in izpadem kot upokojenka me zanima, kako kljub debelim materialom doseči kul izgled.


Cara (na prvi sliki) bi kul izgledala v šumeči trenerki, zato je sploh ne bom secirala. Doutzen (na drugi sliki) šminkira v črnini, z ogromno torbo in pritajenim nasmeškom. 


Tudi Gwen prisega na črnino, ki jo popestri s krvavo rdečo šminko in torbo z grafičnim potiskom. Čevlje je za vogalom verjetno zamenjala za UGG-ice. Miranda se drži enake kombinacije, seksi pridih pa ustvari s kratko obleko v kombinaciji z visokimi škornji.


Jessica se je odela v kamelji plašč, ki ga je poživila z roza puloverčkom. Tudi ona nosi ogromno, lakasto torbo.


Rita je izgled dive ustvarila z velikim klobukom in masivno Chanelovo ogrlico. Rdeč lak je še en damski detajl, ki popestri sivino plašča.


Taylor sledi svojemu dekliškemu stilu. Plašč poživita pikast puloverček in rdeča kapa. Luštno in udobno.


Zimsko turobnost Olivia dobro razbija s plaščkom v sončni barvi. Čeveljci za naše temperature žal niso najbolj primerni.


Topel plašč, velika vpadljiva torba in poživljajoči modni dodatki so torej bistveni deli hudega zimskega izgleda, kar dobro ve tudi Fearne. Le, da večina normalnih smrtnic njenega looka ne bi "zvozila." 



Ni komentarjev:

Objavite komentar