23 januar, 2014

Snegobrani


Yes. Yes. Yes. Jutri bo končno padal sneg. Me likey. Ključni kos, ki ga potrebujemo v snežnem metežu so dobri čevlji. Letos imamo srečo, da sneg prihaja v času razprodaj, ko si dobre čeveljce lahko kupimo malo ceneje.


Timberland čevlji mi na prvi pogled ne delujejo vodoodbojni, a imajo v opisu zapisano, da so zaradi neke "oh in sploh" dobre membrane nepremočljivi. Cena: 112€. (superge.si)


Timberlandke v svetlejših barvah. Cena zgornjih je 112€, spodnjih pa 128€. (superge.si)


Všeč so mi motoristični gležnjarčki Dr. Martens. Cena je s 129€ znižana na 65€. (Transport)


Še bolj sigurni so bulerji Dr. Martens. Cena 96€. (Transport)


Spodnji so okrašeni z rožicami. Iiiiii. Cena: 111€. (Transport)


Polajkam krvavo pink škorenjce. Vrh vsega so primerni za vegane, saj ne vsebujejo materialov živalskega izvora. Cena: 78€. (Transport)


Če bo nivo snega višji od 20cm potrebujemo malo višje šuhe. Cena:140€ (Transport)


Za tiste, ki si želite 100% neprebojnost so primerni spodnji rumenkoti znamke Sorel. Cena 120€. (Transport)


Enaki čevlji. Enaka cena. Ista trgovina. Druga barva.


Cena zimskim razmeram primernih čevljev ni ravno nizka, je pa res, da kvalitetnih zadev za nekaj evrov ni. Take čevlje pač kupiš enkrat in jih ob primerni negi nosiš doooolgo.


2 komentarja:

  1. Jaaa sneg! Obožujem sneg in mraz! :)

    Kar pa se tiče čevljev, vsako leto imam v času dežja in snega vedno ene in iste lušte... o točno določenih rožastih bulerjih sanjam že nekaj let... ti so naravnost popolni: http://www.jakeshoes.co.uk/item/Dr-Martens/Canvas-1460-Flower-Print-Boots/K40
    sam kaj, ko moja noga ni prikupne ženske velikosti (beri: 37,38) in bi to verjetno na mojih nogah izgledalo kot ladja :D no ali pa je krivo to, da česa takega nisem navajena :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Leeepi so. Škoda, ker jih ne posojajo za 1 teden. :) Je pa z bulerji tako, da se jih moraš malo navadit. Ti pa tvoja noga. Ampak potem so pa kuuul. :)

      Izbriši