13 september, 2012

Anna Dello Russo za H&M

Polajkam H&M-ova sodelovanja z znanimi oblikovalci/modnimi ikonami. Zlasti zadnje z Marnijem, je prineslo kar nekaj za oko prijetnih kosov.

Sama se nakupovanja teh kosov še nisem lotila:

1. Ne da se mi čakati pred trgovino. Sploh sistem z zapestnicami mi je neumen. Saj vendar nismo več v režimu, ko moraš poleg keša imeti še kartico, ki ti dovoljuje nakup artikla.
2. Kvaliteta ni najboljša.
3. Ne maram se sprehajati v "Choojkah", ki jih ima pol Ljubljane.
4. Raje nalagam denarčke na kup in si kupim pravo stvar.


Kmalu bodo na naše police polico, prišli modni kosi, sad sodelovanja z italijansko fashionisto Anno Dello Russo, sicer kreativno svetovalko pri Japonskem Vogue-u, katere slike pogosto krasijo Sartorialistovo stran. Njen videz dokazuje, da je sloves modne obsedenke, ki se je je prijel, kar pravi, saj svojega videza ne prepušča naključju.


Za H&M je ustvarila kolekcijo modnih dodatkov v zlato-turkizni kombinaciji. V živo je, jasno, še nisem videla (sicer je imela "live" predstavitev za blogerje, ampak moje vabilo se je oćitno izgubilo), glede na fotke pa lahko rečem, da je kar fin. Ne bi se ga branila. Nekaj kosov je zame sicer preveč kiči-miči, ampak vsake oči imajo svojega malarja. Glede na spodnji oglas bodo cene razumne, tako da se gre lahko v akcijo.


Bom kar priznala. Tale zapis sem ustvarila zato, ker sem si na smrt želela objaviti spodnji posnetek, ki je oglas za to sodelovanje. OMFG je vse kar lahko rečem. Anna v njem sama modelira ustvarjen nakit, oblečena v lateks oblekico in kurbiš škornje. Ob tem, z raskavim glasom in italijanskim naglasom "rapa" modne nasvete. Vse lepo in prav, če bejba ne bi bila abrahamka. 

Priznam. Zavidam ji ubijalsko postavo in dolge tačke, ampak kar je preveč, je pa preveč. 
Počutim se nelagodno. 



1 komentar:

  1. Ne, hvala. ADR mi je ze od nekdaj antipaticna, sedaj pa sploh, ko je naredila to kramasto kolekcijo. Podpisem se pod vse tocke h&m nakupovanja. We trust in real things, yeah! :)

    OdgovoriIzbriši