05 september, 2012

Gallery Girls

Na Bravo TV so začeli predvajati novo "resničnostno" serijo z imenom Gallery Girls. V njej lahko spremljamo sedem deklet, ki opravljajo pripravništvo ali delajo v Newyorških galerijah.


Delijo se na dva pola, ki se med sabo, jasno ne preneseta. 

Na eni strani so Brooklynske hipsterke, ki so ravno odprle novo galerijo End of Century. Zaznamujejo jih črna oblačila, bela polt in krvavo rdeča šminka. Chantal (v sredini) je brezbrižna dečva za katero je uspeh, vstati pred deseto. Angela (desno) je freelance fotografinja, ki se ukvarja tudi s poziranjem. Rada izstopa, zlasti z vpadljivimi kosi oblačil in je moškožerka. Claudia (levo) je najbolj odgovorna izmed treh. Starši so ji za odprtje galerije posodili precej cvenka, zato se na koncu vsake epizode cmeri, saj galerija še ne prinaša dobička.


Na drugi strani so uptown dekleta, z bogatimi starci, ki jim plačujejo vrtoglave najemnine in luksuzno življenje. Amy (sredina) je izobražena dečva z bogatimi delovnimi izkušnjami, a gnilim karakterjem. Navzven deluje odprto in prijazno, v resnici pa je prava podlasica. Maggie (desno) je delavna in požrtvovalna galerista, ki jo zaradi krhkega izgleda vsi izkoriščajo. Globoko v sebi pa je bitchy bitchy. Liz (levo) je predstavljena kot razvajena bogatunka brez delovnih navad, kar ni daleč od resnice. Ima pa super osebnost. Je odprta, direktna in ima manire.


Kerri je delovno dekle, ki poleg redne službe opravlja še pripravništvo pri svetovalki za umetnine. Prihaja iz slednjega sloja in bolj ali manj uspešno kruza med dvema ognjema.


Serijo lahko dobite v istem zalivu kot ostale. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar