24 junij, 2012

Bunheads

Vsi ljubitelji serije Gilmore Girls (Midve z mamo), pozor! Na ameriškem ABC-ju so začeli predvajati novo serijo Bunheads, ki nevarno spominja na dogajanja v Stars Hollow-u. Michelle je izšolana plesalka, ki je na žalost pristala kot zabavljačica v Las Vegasu. Ima rahlo nadležnega snubca, ki je noro zaljubljen vanjo in ko se ga neke noči preveč napijeta, se poročita v drive-in kapelici. Naslednje jutro se prekrokana Michelle zbudi v dolgočasnem mestecu, v hiši, ki si jo njej mož deli z bohemsko materjo. Na poročni "zabavi" se tašča in svakinja sporečeta in ko ju ženin nestrpno išče po mestu, umre v prometni nesreči.

Tu se zgodba o "figoglavkah" šele prične. Po vse prej kot navadni pogrebni slovesnosti, se pojavi ženinov prijatelj (odvetnik - kajpada čeden), ki pove, da vse njegovo imetje dobi Michelle. Tudi plesni studio, ki ga ima gospa tašča za hišo.

S tem se konča drugi del serije, naslednji sledi že jutri.
Serija Bunheads me je že v začetku prepričala, saj je topla, komična, pozitivna in sarkastična. V glavni vlogi nastopa simpatična Sutton Foster. Njeno taščo igra Kelly Bishop, ki jo poznamo kot Rory-jino babico v seriji Gilmore Girls. Poleg njiju nastopa še štiri popolnoma različne si najstniške balerine, ki so navdušene, da se v mestu od Michellinega prihoda vsaj nekaj dogaja. Normalno, če pa še kino dvorane nimajo. Producentka serije je Amy Sherman Palladino - tako kot pri seriji GG, tudi izbor glasbe spominja nanjo.


Trailer:


Ni komentarjev:

Objavite komentar