19 junij, 2012

The Glee Project

Pred kratkim se je začela nova, 2. sezona resničnostne serije The Glee Project. Je nekakšna avdicija, kjer izmed več tisoč prijavljenih talentov, poiščejo najprej 30, nato pa 14 tistih, ki vsak teden tekmujejo za vlogo v popularni seriji Glee. Lanska sezona je prinesla dva zmagovalca, ki sedaj igrata Rorya - Irskega dijaka na izmenjavi in Joeja - strogokrščanskovzgojenegadreadloacks tipa.
Srednja šola traja samo štiri leta in generacije se morajo zamenjati. V seriji iščejo mlade, ki lahko glavnega pisca serije Glee, Ryana Murphya (Nip&Tuck) navdahnejo, da zanje napiše vlogo.

Vsak izmed zadnje štirinajsterice ima svojo zgodbo. Nekateri so imeli težko otroštvo, so bili šikanirani zaradi rase ali izgleda, so invalidi, slepi, gluhi (aja, to ne), nekdo je ravno zamenjal spol,... Zdi se mi, da s tem na trenutke pretiravajo. Spominjajo me na slovenske talent šove, ki vsak vikend navdušujejo s srce parajočimi zgodbami. No, The Glee Project ima za razliko od njih, vsaj prave talente, ki vedno znova presenečajo. Me prav zanima kdo bo zmagal letos.

Aja, vežba jih Gleejevska ekipa, v pomoč so jim tudi sami igralci.

Tole je prvi letošnjo videospot, do danes so bili predvajani trije deli sezone.




P.S.: Voditelj je zelo simpatičen, a je zaradi pobeljenih zob, pobarvane pričeske in prepogostih tretmajev z diamantnim pilingom, njegov izgled spooky shit grozljiv.

Ni komentarjev:

Objavite komentar