29 junij, 2012

Blowfish-es

Leto 1986.

- V obtok pride Brain, prvi računalniški virus,
- v ozračju razpade Nasin raketoplan Challenger,
- prvič predvajajo The Oprah Winfrey Show,
- pri nas dobimo dojenčka, ki mi odvzema pozornost,
- zgodi se Černobil,
- rodita se Abbey Clancy in Lana Del Rey.

No in ti dve, zadnji dve me grizeta. Če sta rojeni leta 1986 pomeni, da sta stari 26 let. In obe se že filata z botoksom. Whatever.

Popolnoma razumem, da pride na stara leta trenutek, ko je človek nezadovoljen s svojim izgledom. Naravno je, da se začneš športati, ješ zdravo, hodiš na jogo,... Popolnoma podpiram tudi ženske, ki si kakšno napako popravijo na malo manj naraven način. Če imajo keš,...

Ampak, da se pri luštnem obrazu in pred štiridesetim rojstnim dnem botokiraš? Hmmm.

Dokazni fotki sta rahlo potencirani, ampak...


spodnja fotka kaže, da vbriz botoksa ni bil nujno potreben (če se lahko skoncentrirate na usta, ha ha)...


Jap, tale dečva desno je Lana Del Rey, ki ji je bilo takrat ime May Jailer, še pred tem pa Lizzie Grant. Potem ji duša ni dala miru in se je odločila, da bo rešila svet v stilu starega holivudskega glamurja in z botoksom.

Abbey poznamo iz oddaje Britain's next Top model, kjer se mi je zdela prikupno-seksi-zabavna mačkica, sedaj pa je žena nogometaša in botoksiranka. Kaj bo šele pri 40-tih?

V glavnem. Danes dobijo črno piko vse bejbe, ki se filajo z botoksom in podobnimi kemikalijami, preden ga dejansko potrebujejo. Na.

O

P.S.: Če v Google vtipkate Lana Del Rey lips, vam vrže ven precej fotk znanih obrazov s pofotošopanimi Laninimi ustnicami. Tudi Chuck jim ni ušel. :(



Ni komentarjev:

Objavite komentar