17 junij, 2013

Kaj pa moški?


Za večino moških je britje muka. Za vsako žensko težavo imajo odgovor, da oni se morajo pa pač briti. Khm-khm. Očitno še niso dojeli, da tudi ženske noge ne bi bile gladke brez redne intervencije. Zanimivo je, da se področje moške depilacije vztrajno širi. Če bi očetu rekla, naj si pobrije podpazduhi, bi padel s stola. To pa je za večino današnjih moških normalno opravilo. In kje je meja?


Nekateri moški, zlasti športniki si odstranjujejo večino telesnih dlak. Kar strese me, če ima moški bolj gladke noge kot jaz. Celotelesna "šuma" pa je na žalost primerna samo za starejše od 50 let. 

Če začnemo s podpazduho bi rekla, da se zgledujte po Davidu Beckhamu. Dlake si zgolj uredi, ne pobrije.


Če niste kolesar, noge pustite na miru. 


Če vas je mati narava obdarila z "ljubavnim tepihom" ga prav tako pustite na miru. Bolj delikatna sta vrat in hrbet. Če se vam zdi, da je tam dlačno dogajanje čisto preveč pestro, obiščite kozmetičarko, ki vam bo pomagala. Bejbe so navajene moških, ki hodijo na depilacijo, tako da ne boste izpadli čudni. Ne brijte se po tem predelu, ker bo sicer stanje še hujše.


Kaj pa spodaj? Najbolje kar lahko storite je, da se o tem pogovorite s partnerko, saj ima na to temo vsaka svoj pogled in jo verjetno ne želite neprijetno presenetiti. Če vprašate mene vam povem, da se je tudi tam dobro urediti, a vse do meje, ki je za vas še sprejemljiva. Spodnji tip je lep vzor. ;)


Ni komentarjev:

Objavite komentar