06 junij, 2013

Moj mož je nadležen!


Pogosto poslušam poročene moške, ki na pol za hec, na pol za res tarnajo o svojem zakonskem življenju. Reveži nimajo nobene svobode več. Privezani so na dom, družino, kredit in službo. Očitno pa niso nadležne samo ženske. V blogu My Husband is Annoying prebiramo dogodivščine žene Tiffany.


Tip misli, da je izredno zabaven. Primer. Ko gresta v trgovino, ji v voziček skrivaj nameče nagravžne stvari, ki jih nikoli ne bi kupila (vložene svinjske parklje), tako da na blagajni nastane vojna pogledov. Če ima srečo, da to ugotovi že na blagajni...


Smisel ima tudi za straniščni humor. Ko žena sedi na školjki, ji vedno trka po vratih v stilu Sheldona Cooperja. Ko ga je nekoč ignorirala, je postal še bolj zabaven. Po 15 minutnem trkanju je vse postalo tiho. Naenkrat se je zaslišal ropot in bum#tresk#bum, tip je pristal v WC-ju. Jasno je z bor mašinco odstranil ključavnico in jasno je pričakoval, da se bo ženi to zdelo na smrt zabavno. Budalo.


Drage dame. Če iščete nekoga, ki je v podobni situaciji, je to blog za vas. Gospodje, tudi vi si ga preberite. Morda se v njem najdete. ;)

  

Ni komentarjev:

Objavite komentar