28 maj, 2013

A&F


Drage dame. Zakaj bi hodile v London ali Pariz in si ogledovale znamenitosti, če lahko zavijete v Abercrombie & Fitch in si te fantiče ogledate v živo. Da, tudi ve ste lahko na njenem mestu. ;)


Ko se sprehajaš po mestu, zavohaš prijeten vonj. Greš za njim. Postaja vse močnejši. Vidiš vilo, pred njo pa postavne mladeniče, ki stojijo na vhodu. Tabla je komaj opazna, a dovolj, da veš, da si na pravem mestu.


V vili se predvaja glasna, moderna glasba. Sredi belega dne se težko navadiš disco osvetlitve. Ko se oči privadijo svetlobi opaziš, da je fantov tu še več. Pa še manj so oblečeni. Plešejo v ritmu glasbe in pozirajo obiskovalkam.

Tako to izgleda v Parizu.


Aja, ti fantje so tam zato, da zlagajo oblačila. Abercrombie & Fitch je ameriška trgovina z oblačili. Edina, kjer lahko rečem, da imajo ženske prednost v "spočitju" oči, moški pa v izbiri oblačil. Zanje so značilne predvsem moške polo majice v stilu Lacosta ali Ralpha Laurena, z znakom losa. Polajkam jih. Imajo tudi hude kavbojke srajce in parfum, ki te sploh zvabi v prostor. 

Bivši A&F modeli so: Jennifer Lawrence, Lindsay Lohan, Channing Tatum, Ashton Kutcher, January Jones in Sienna Miller.


Seveda imajo na voljo tudi oblačila za ženske. So casual zadeve, dobre kvalitete, a podobne (in cenejše) najdeš v vsakem H&M-u. Hlačke in srajca s spodnje slike staneta 140€.


P.S.: Za moške, ki ob tem postu zavijate z očmi. Klik-klik.


Ni komentarjev:

Objavite komentar