20 julij, 2012

Suri

Zadnje čase ne mine dan, da ne bi poslušali o zlatem fiskalnem pravilu in Katie-jini ločitvi od Toma. In o vsem kar je povezano z njo. Tudi o scientologiji, pa seveda o Suri.

Suri je eno tako luštno malo bitje s finimi oblekicami, ki vznemirjajo ljudstvo. Njena garderoba naj bi bila vredna cca. 3mio$. Okej, okej razumem koliko lačnih ust bi nasitili s takim denarjem,... vse razumem...

...ampak vseeno.

Če imajo tastari keš, če so smrkljici cunjice všeč...pa naj jih ima. Menim, da so pri vzgoji otrok pomembnejše teme, ki bi morale vznemirjati javnost.

Na prvi pogled bi težko rekla, katere Surijine oblekice so dizajnerske in katere ne. Menda je s kupovanjem le-teh začel Tom, veliko pa jih je dobila brezplačno. Katie naj bi s to prakso sedaj prekinila, saj si za Suri želi normalno otroštvo, kar je verjetno bolj medijsko oznanilo, kot ne. Da je tamala čisto normalna otrokinja pa kažejo potolčene noge na zadnji fotki (ne, nikjer ne piše, da bi se potolkla zavoljo petk, heh).

V glavnem, če bi imela sama tako punčaro in dovolj keša, bi jo oblačila tako kot je Suri. Pa če se cela krajevna skupnost obrača v postelji. :)




Ni komentarjev:

Objavite komentar