30 julij, 2012

Whitney

Jeseni so na ameriškem NBC-ju začeli predvajati komično serijo Whitney.


Vlogo Whitney (poleg vloge producentke, avtorice,...) igra Whitney Cummings (neverjetno izvirno je poimenovala glavno igralko in naslov serije), ki je sicer znana ameriška komičarka. Njen televizijski partner nosi ime Alex, igra ga stand-up komik Chris D'Elia. V seriji na zabaven prikazujeta skupno življenje dveh aktivnih, družabnih človekov. 


Whitney je trmoglava in zgovorna bejba, ki se hot hudič križa boji poroke in materinstva, Alex pa tradicionalni tridesetletnik, ki še ni prebolel časa grunge-a in s tem flanelastih srajc. Pod njima živi samski Mark, po njegovih besedah ženskar, v realnosti malo manj. Roxanne je Whitneyina sveže ločena bestićka, ki se po novem spogleduje z alkoholom in ženskami (slednjega sama še ne ve). Druga bestićka je Lily, ki je sveže zaročena in neprenehoma (bruhalno) flirta z zaročencem Neilom, ki je indijske krvi, na kar ga ljudstvo stalno opozarja ("Ko bi bili vsi tako dobri matematiki, kot vi, Indijci...).


Serija mi je na začetku delovala rahlo prisiljeno smešna, zlasti mi je šlo na živce, da je snemana pred občinstvom. Ampak je res smešna. Res. Zasmejim se celo na glas. 
Je pa tudi prisrčna. Glavna junaka sta kljub stalnem zbadanju (nebruhalno) golobčkasto sladka.

En dialogić:
Na poroki, sluzasti Mark sede k ločeni Roxanne:
Mark: By the Way, I like that side boob.
Roxanne: It's not a side boob. It's armpit fat.
Mark: It all feels the same in the Dark.

Fotkanje za prvo po-ločitveno FB profilko. Tega Slovenke ne počnemo. ;)

Ni komentarjev:

Objavite komentar