03 oktober, 2012

2 broke girls

Če bi se naslov glasil 1 broke girl, bi marsikdo mislil, da govori o moji življenjski zgodbi. Pa se ne. 2 broke girls je serija, katere drugo sezono so začeli predvajati prejšnji teden.


 Max in Caroline sta dvajsetletnici, ki strežeta v zanikrnem lokalu s hitro prehrano. Ker sta brez prebite pare, v prostem času pečeta kolačke, s katerimi imata namen odpreti podjetje. Max je revna vse življenje. Je borka, z odličnim smislom za humor in predvsem, dolgim jezikom. Caroline je razvajena bogatašinja, ki je obubožala, odkar so njenega očeta dobili pri goljufiji stoletja. Sedaj je na tem, da se prebija iz meseca v mesec, a ji zaradi trme in neomajnega optimizma, to prav dobro uspeva.


Han je mali azijec, ki ga vsi zbadajo zaradi njegove ženstvenosti. Vrh vsega je njun šef.


 Earl je blagajnik in DJ, ki je star toliko, da je bejbe lovil še s Frankom Sinatro. Na črno prodaja CD-je s svojimi rap komadi.


Stiflerjeva mama Sophie je Poljakinja, ki ima svoje čistilno podjetje. Oblači se izredno seksi. Za svoja oblačila bi morala imeti orožno dovoljenje, saj so šivi vedno na meji eksplozije.


Oleg je kuhar, ki prihaja iz Ukrajine. Znan je po svojem seksističnem izrazoslovju, ki je naravnost nagravžno, a obenem zabavno. Če bi jedla v restavraciji in videla, da je kuhar Oleg, bi hrano pustila na krožniku in tekla, kar bi me nesle noge. Higienski minimum niet.

Serija je luštna in humorna popestritev TV programa. Priporočam.


Ni komentarjev:

Objavite komentar