10 oktober, 2012

Opravljivkino zadnje leto

Včeraj sem si ogledala prvi del, zadnje sezone serije Gossip Girl, ki jo pobožno spremljam od prvega dela neprej. Prejšnja sezona je bila rahlo omledna, zato sem se razveselila Opravljivkine napovedi, da jo čaka pestro leto, saj se še ni popolnoma iztrošila. No, pa ji nekako ne verjamem. Prvi del je bil dokaj dolgočasen. Nobenih spletk, škandalov,... ves čas so iskali izgubljeno Sereno. Pričakovala sem, da jo bodo našli pri kakem zvodniku (vsaj), vso zadrogirano, ampak ne. Našli so jo vso sončkasto in golobčkasto, živeč z nekim bogatašem, ki izdeluje vitamine. OMG. To ni več Gossip Girl, ampak Santa Barbara. Pa še tam so imeli vsaj kak umor.


Chuck in Blair si po novem izkazujeta naklonjenost, a še vedno čakata njun čas (whatever). Lonely Boy se po novem druži z Georgino, ki je čisto premalo psihopatska. Nate je omleden, kot vedno, o Sereni pa ne bom izgubljala besed. 
Edina pretresljiva zadeva je nov, strastni parček. Zagotovo ne uganete, kdo se mečka pod spodnjo odejo? Fotr Rufus in Ivy, pofejkana dedija. Bljaaak.


Vsaj Blair je odkrila moj blog....


Sezona res ni več enaka prvim trem. Z odhodom Jenny Humphrey, so odšli tudi vsi pravi škandali.


Pravijo, da prve ne pozabiš nikoli.



3 komentarji:

  1. Halo, brez spoilerjev, prosim! :) Se nisem zacela z zadnjo sezono, cakam, da se nabere par delov. Po eni strani prav komaj cakam, da se konca, ker se mi ze rahlo ne da vec gledat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Saj nisem vsega povedala. Niti tega, da se v zadnji seriji vrne Jenny, ki jo igra Taylor Swift, pa niti tega, da Bart Bass spet umre....ups...šit... Vzamem nazaj. Nič nisem rekla. ;)

      Izbriši
  2. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši