08 oktober, 2012

Allegra non é allegra*

*Oprostite moji italijanščini.

Lady Gaga po novem sodeluje z modno hišo Versace. Ob branju njenih prispevkov, sem se spomnila na dedinjo velikega dela premoženja tega modnega velikana, Allegro V. 



V Donatellino hči so mediji usmerili pozornost po umoru njenega slavnega brata Giannija, ki je najljubši nečakinji zapustil kar 50% premoženja.
Pred leti so jo mediji zopet izpostavili, takrat, zaradi očitnih težav z anoreksijo in bulimijo. Kje je danes?


Damica je delovno dekle. Študirala je na Brown-u in univerzi UCLA (smer francoščina, umetnostna zgodovina in teater). Je v odboru podjetja Gianni Versace, skrbela pa je tudi za kostumografijo v nekem NY gledališču. Živi med Milanom, Mew Yorkom in Los Angelesom. 


V enem izmed redkih intervjujev za italijansko La Repubblico je povedala, da ima rada anonimnost. Izredno je uživala kot garderoberka v gledališču, saj je za zaveso anonimnosti lahko sodelovala pri stvari, ki jo zelo veseli. Gledališču. Iz želje po anonimnosti izhajajo tudi njene težave s hranjenjem. Želela se je uničiti, uničiti svoj izgled, do mere neprepoznavnosti.


Ljudje smo res zanimivi. Večina povprečnežev si želi slavo in denar, tisti ki pa imajo z materialnega vidika vse in še več, si želijo povsem normalnih stvari. Nekateri si težave ustvarjajo/ustvarjamo kar sami. Očitno vsak človek potrebuje določeno dozo skrbi in težav, da potem bolj uživa v lepih stvareh.

P.S.: Se tudi vam zdi, da je Allegra na zadnji sliki kot izgubljena sestra Mariylina Mansona?

Ni komentarjev:

Objavite komentar