17 oktober, 2012

Klasična punca

Audrey je bila ultimativna klasična punca...


... ob (drobcen) bok ji postavljam Grace...


...njena vnukinja Charlotte, pa je klasična punca 21. stoletja...


...ne, tudi na Katko nisem pozabila.


In kaj imajo, poleg slave in denarja, te damice skupnega? Stil, ki je moden v vsakem obdobju. Bele srajice, mornarsko modri suknjiči, balerinke, biseri,... prevsem pa naraven izgled. Klasičen stil je morda varna izbira, a ga ni lahko doseči, saj aristokratske barve niso dovolj. Potrebno se je znati obnašati uglajeno.


V zadnjem letu se je zgodil pravi udar blazerjev. Sumim, da je to zakasnela reakcija na serijo Gossip Girl. :) Deklice in damice si oblačijo blazerčke v kombinaciji z ogromnimi torbicami, ki jih v Blairinem stilu nosijo na zapestju ali prepogibu roke. Te dečvice imajo vse. Oblačila z znamkami, ustreznih barv, povrhu vsega, primerno postavo. Na žalost pa jim do stila klasičnega dekleta manjka še veliko. Narastek, oguljeni čevlji, nagravžno žvečenje z odprtimi usti in pretiran dnevni make-up so odbijajoč faktor, ki uničijo vsak blazerček in vsako Birkin torbico.

In kaj pravijo Deidre&the Dark? V luštnem komadu Classic Girl pojejo o dekletu z današnjega prispevka.


3 komentarji:

  1. feministka17.10.12

    In, če človek bere tvoj blog potem... http://productshots3.modcloth.com/productshots/0064/9046/caa75922b2584c1db40ab9b9ce345c9d.jpg?1298496368

    OdgovoriIzbriši
  2. He, he, samo pazi na narastek. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. feministka17.10.12

    Sej to ni moj blazer. Jst ga (še) nimam. Mam pa narastek! :)))))

    OdgovoriIzbriši